Velkommen

Hos os kan du hurtigt og nemt bestille din hilsen med buketter, chokolade, delikatesser, planter eller blomster til begravelse.

Vi leverer uden beregning til alle kirker i Odder Kommune, og vores chauffører kører dagligt i by og opland med ordrer og blomsterhilsner.

Du har mulighed for at afhente i butikken eller i vores selvbetjeningsbutik "Mini-Violen som er på P-pladsen bag Violen.

Du kan bestille via telefon 26342150 eller på denne website.

 

Butikken er ÅBEN med de sædvanlige åbningstider, og vi har altid et godt udvalg af salgsklare buketter, tilplantninger, gavekasser og vin.

I mini-Violen er der altid et fint udvalg af buketter, gavekasser og chokolade - lige til at tage med og betaling via mobilepay.

FARS DAG

Grundlovsdag, 5. juni, holder vi åbent fra 7.30-14.00

Kom indenfor og bliv inspireret til en god gave på dagen.

Vi har flotte gavekurve i mange prisgrupper, lækker øl, lakrids, delikatesser, flødeboller - og spændende rom fra mange steder på kloden.

Der er også mulighed for at bestille på denne side indtil kl. 10.00 på dagen, så bringer vi din ordre ud.

Vi starter med at levere fra kl 9.00 og leverer løbende hele dagen. Vi bestræber os på, at alle leveringer er afsluttet inden kl 19.00.

Vores Mini-Violen/selvbetjening har åbent hele døgnet, og er fyldt op med buketter, gode gavekasser med øl, vin, lakrids, rom og andre gode Herre-godter. Du bruger din mobil for at åbne døren, og du betaler med Mobile-Pay når du går. 

 

 

Åbningstider

Mandag - Fredag     7.30 - 17.30

Lørdag                    7.30 - 13.00

 Øvrige dage henvises til Mini-Violen

Besøg vores nye blomsterbutik, som hedder Mini-Violen, og har åbent hele døgnet i samtlige årets 365 dage.

Du betaler med MobilePay, og butikken ligger på Violens P-plads.

Sortimentet udgør blandt andet buketter, dekorationer, Dagens buket, røde roser, delikatesser,  chokolade/flødeboller, vin- eller ølgaver, beplantninger og emner til kirkegården. 

Hver eneste dag leverer vi Jeres ordrer ved hjælp af vores 2 fantastiske chauffører - ring eller send en mail eller bestil på vores hjemmeside - vi er her for Jer !